Palvelumme

Mainoskilven palveluihin kuuluvat erilaiset tarrat, teippaukset, kilvet, suurkuvatulosteet, mainokset, opasteet, painatukset ja messuosastot. Teemme kaikki työt asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla.

autoteippaukset

Autoteippaukset

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset autoteippaukset kaikkiin automalleihin mopo- ja henkilöautoista rekkoihin ja linja- sekä kuorma-autoista työkoneisiin. Autossa mainos näkyy liikutpa missä hyvänsä!
ikkunateippaukset

Ikkunateippaukset

Näyteikkuna on olennainen osa yrityksen näkyvyyttä. Toteutamme mieleisesi teippauksen, turvakalvotuksen tai aurinkosuojakalvotuksen isoihin ja pieniin näyteikkunoihin.
Taulut ja kilvet

Taulut ja kilvet

Meiltä saat kaikenkokoiset mainostaulut eri materiaaleille niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Teemme työmaa-, mainos- ja jättitauluja sekä liike- ja ovinimikilpiä, talonumero- ja nimkilpiä, liikennemerkkejä ja valomainoksia.
tarrat

Tarrat

Meiltä saat kestävät tarrat moneen eri paikkaan, pintaan ja käyttöön. Teemme esimerkiksi varoitus-, kielto-, kone-, takalasi-, ovenpieli-, ääreismerkintä- ja ilmoitustarrat.
suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet

Teemme moderneja suurkuvatulosteita moniin eri käyttötarkoituksiin. Tulosteissa on sään ja UV-valon kestävät värit. Toteutamme banderolleja, tarroja, julisteita ja kankaita suurkuvatulosteina.
tarratekstit

Tarratekstit

Toteutamme haluamasi tarratekstit ja kuviot yksi- ja monivärisenä. Teemme monia eri tarralaatuja ja käytössä on runsaasti eri värejä. Kauttamme saat esim. veneen rekisteritunnukset.
urheilutilamainokset

Urheilutilamainokset

Kauttamme saat mainokset urheilutiloihin kuten jäähalleihin ja sisäpelisaleihin. Urheilutilamainokset voidaan toteuttaa vaikka lattiasta kattoon saakka..
Mainostelineet

Mainostelineet

Kauttamme saat helpon ratkaisun mainostaa niin sisällä kuin ulkonakin tai vaikkapa messuilla. Toteutamme esim. roll upeja ja kadulla myymälän edessä käytettäviä A-telineitä.
opasteet

Opasteet

Toteutamme erilaiset opastetaulut tarvitsemallasi tavalla niin sisälle kuin uloskin.
tulostustapetit

Tulostustapetit

Tulostustapetit ovat helppo tapa saada uutta ja näyttävää ilmettä kotiin tai työtilaan. Saat meiltä tulostustapetit joko liisteröitävinä tai tarroina.

Lasertulostus

Suunnittelemme ja toteutamme lasertulosteet. Ne on mahdollista tehdä myös tarralle. Lasertulosteena teemme mm. esitteitä ja käyntikortteja.
messu-ja-näyttelyosastot

Messu- ja näyttelyosastot

Suunnittelemme ja toteutamme näyttävät messu- ja näyttelyosastot.
tekstiilipainatukset

Tekstiilipainatukset

Käytämme tekstiilipainatuksiin lämpösiirtomenetelmää. Teemme kestäviä tekstiilipainatuksia sekä yksi- että monivärisenä.